daytona 675

daytona 675  

  Από: stiffler στις 14/03/2013 8:35 p.m.

Γεια σας παιδιά καινούργιος στο φόρουμ εδώ και είμαι υπο σκέψη για αγορά ενός daytona 675
είναι κάτι που πρέπει να προσέξω ? ας πούμε πρέπει να έχει αλάξει κάποια πράματα ο προήγουμενος ιδιοκτήτης κάποιο κουσούρι που βγάζαν ? τι μοντέλο να προτημήσω ? 2006? 07? 08? λέω μόνο αυτά γιατί μέχρι εκεί φτάνουν τα λεφτά μου
με τα ανταλλακτικά και τα συνεργεία τι γίνεται είναι σε καλό επίπεδο ?
σόρυ για το πρίξιμο και αν έχει ξαναπαίξει το θέμα αλλά πραγματικά δεν μου περισσεύουν τα λεφτά και τα δίνω γιατί μου αρέσουν πολύ αυτές οι μηχανές και είναι και σπάνιες
τη μηχανή θα την έχω για κάνα Σ Κ βολτούλα σε ανοιχτούς δρόμους και καμία φορά πίστα για την πόλη έχω ένα ΧΤ οπότε το μηχανάκι δεν θα αγανακτεί στην κίνηση
για πάμε

Re: daytona 675  

  Από: kazanakius στις 14/03/2013 11:09 p.m.

Όποιο και να πάρεις απο 06 ως 08 είναι το ίδιο. Μόνο τα αυτοκόλλητα αλλάζουν στο 08. Οι αλλαγές έγιναν στα 09+.
Να κοιτάξεις να έχει αλλάξει τον ανορθωτή για τον οποίο έχει βγάλει ανάκληση η Triumph και αν δεν τον έχει αλλάξει, να τσεκάρεις ότι ισχύει ακόμα η ανάκληση και ότι μπορείς να το πας εσύ να στο αλλάξουν δωρεάν.
Δεν βγάζαν κανένα άλλο κουσούρι πέρα από αυτό. Είναι άψογο μηχανάκι απο όλες τις απόψεις. Θα το καταευχαριστηθείς.

Κατα τα άλλαμ να τσεκάρεις ότι θα τσέκαρες σε κάθε μηχανή φυσικά.

Καλωσόρισες στο forum!

Re: daytona 675  

  Από: galileos στις 15/03/2013 8:44 a.m.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και με το καλό να αγοράσεις την μηχανή που επιθυμείς.

Να ξέρεις ότι αν αγοράσεις από ιδιώτη θα είναι λίγο πιο ακριβό από αντιπροσωπεία. Ο ιδιώτης έχει προσωπικότητα και αν μιλήσεις μαζί του θα καταλάβει τι θέλεις τι μπορείς να δώσεις αλλά και το πιο σημαντικό τι προσφέρει αυτός. Η αντιπροσωπεία από την άλλη είναι κάπως απρόσωπη και το προσωπικό προσπαθεί να σπρώξει τα πάντα, χωρίς να είναι πάντα το καλύτερο. Το θετικό με την αντιπροσωπεία είναι ότι μπορείς, αν δεν το έχουν ήδη, να ζητήσεις και εγγύηση μερικών μηνών ή ακόμα και χρόνου.

Αυτά για το τι να αγοράσεις. Από συνεργεία τώρα υπάρχουν πολλά αλλά όχι όλα καλά. Μια βόλτα στο φόρουμ θα σε κάνει να καταλήξεις σε συγκεκριμένο, εντός αθηνών, και με άριστο προσωπικό ... όπως οι περισσότεροι από εδώ μέσα.

Βάλε τα κάτω όλα αυτά, μέτρησε το πορτοφόλι σου, κάνε την ερευνά σου και με το καλό!!!

Κοίτα και εδώ daytona-675-montelo-2008-t4754.html

Είναι αγγελία για πώληση από μέλος τους φόρουμ. Μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Αξία δεν δίνω στη μηχανή ... μόνο στον οδηγό !!!

Re: daytona 675  

  Από: dimchrist στις 16/03/2013 3:16 p.m.

Η πρώτη γενιά 675 ξεκίνησε αρχές του Γενάρη του 2006 και συνέχισε μέχρι το τέλος του 2008.
Το καλοκαίρι του 2007 βγήκανε τα μοντέλα του 2008, δηλαδή κρατήσανε για 1,5 χρόνο και αυτό μπορείς να διακρίνεις από το VIN (αριθμό πλαισίου). Οι διαφορές ήταν ελάχιστες. Βασικά ήταν τα αυτοκόλλητα και ο ανορθωτής που απέκτησε μία επιπλέον ψύκτρα (heat shield).
Υπάρχει ανάκληση για τον ανορθωτή αλλά όχι για όλα τα μοντέλα. Στο δικό μου π.χ. (μοντέλο '06) δεν είχε.
Πάντως δεν είναι ιδιαίτερο θέμα καθώς μετά από την ανάκληση που έχει γίνει η αντιπροσωπία έχει γεμίσει παλιούς ανορθωτές. Άσε που καινούριος εχει κάπου στο κατοστάρικο ή μπορείς ακόμα να παίξεις και με άφτερμαρκετ.
Αρκετές φορές έχουν βαρέσει τα πηνία. Μου έτυχε και σε μένα αλλά και σε άλλους. Εδώ το κόστος ανεβαίνει αρκετά καθώς φτάνουν τα 400 ευρώ (πριν από καναδυο χρόνια που την είχα πάθει). Πήρα ένα μεταχείρω και στα μισά λεφτά με την τοποθέτηση και ξεμπέρδεψα. Αυτό ήταν και το μόνο έκτακτο κόστος στα 5,5 χρόνια που είχα το μηχανάκι (α, και τον αισθητήρα θερμοκρασίας αλλά ήταν αρκετά φθηνός -κάτω από 50ευρώ με την εργασία) και 58.000 χλμ.
Τα παλιά πηνία για κάποιο λόγο τα είχα κρατήσει και τελικά τα χρειάστηκε ο Λάμδα και του τα έδωσα. Του είχε χαλάσει το ματάκι που έχει στα πηνία.
Το μηχανάκι εύκολα θα το ξαναέπερνα καθώς είναι απίστευτο. Εκεί που θα καταλάβεις τη μηχανάκι πήρες είναι στην πίστα, ακόμα και στο κοτέτσι των Μεγάρων. Το καταευχαριστήθηκα και το προτείνω ανεπιφύλακτα ειδικά τώρα που οι τιμές των supersport έχουν πέσει πλέον αρκετά.
Όσο για το παραπάνω λινκ της πώλησης μπορω να πω πως το μηχανάκι είναι άριστο.

Triple Way

Re: daytona 675  

  Από: simple76 στις 09/06/2013 1:01 p.m.

παιδιά και εγω βρήκα ενα Triumph Daytona 675 Triple '06 να το ανταλλάξω με το z1000 μου το παλικάρι μου λεει οτι το εχει στον πιερακο για ανάκληση ανορθωτή και εχει 15000χιλ εγω του έκανα την πρόταση για την ανταλλαγή ,και θα ηθελα τα φοτα σας σε θεμα service ειναι κατι παραπάνω απο ενα japonezo ? αν βγαζει πηνία οπως λέει το παλικάρι ποιο πανω ? . απο οδηγική συμπεριφορά? ειμαι στροφιλικιας χαχχαχαχα!!! και εντάξει 2 άτομο το ξεχνάμε
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.