Βασικά καλησπέρα σας! Προσεχώς και με Tiger! ¶
Από: koufiokefalos στις 10/07/2011 1:46 μμ.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν πάντα όρθιοι!
Από: koufiokefalos στις 10/07/2011 1:46 μμ.
Από: crazyumpire στις 10/07/2011 1:57 μμ.
Από: redfoot στις 10/07/2011 2:55 μμ.
Από: koufiokefalos στις 10/07/2011 3:30 μμ.
redf"Καλωστον![]()
οτι θα το πουλησεις θα το πουλησεις, αυτό είναι σιγουρο. Το θέμα είναι ποσο..![]()
Για πες μας αν θελεις και πως εγινε η μεταβαση , στο μυαλο σου . Βαρεθηκες τα γυμνα? Πολλες σφαλιάρες στο ταξίδι? Η κυρά γκρινιάζει? Κάτι άλλο ?
και πάλι καλως όρισες"
Απλά όπως είπα και πριν μαρέσει αυτό ακριβώς που μου εκανε και το Ζ όταν το πήρα και παρά το ξύλο το κρύο και την ανωμαλία που με έδερνε μέχρι τώρα ποτέ δεν το μενάνιωσα! Μακάρι να φύγει τελικά αν και με πονάει γιατί το αγαπάω και είναι στην πένα με πολλά πραγματάκια πάνω έτσι κι αλλιώς έχω τρεις μήνες μπροστά μου μιας και βρίσκομαι Κορέα για δουλειά. Αλλά πλέον έιναι τελειωμένο μόλις φύγει το Ζ ο τίγρης θα είναι το επόμενο από πέρσι περιμένω. Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ!
Από: Bill Vr στις 10/07/2011 5:07 μμ.
Από: koufiokefalos στις 10/07/2011 5:20 μμ.
Bill Vr"Καλώς ήλθες.
Κάπως έτσι την πατάμε όλοι. Μπαίνει στο μάτι, και ότι κι αν ακούσουμε δεν αλλάζει η απόφαση για την αγορά του!! Με το καλό να πουλήσεις το Ζ και να έρθει ο Τιγρης. Ναι θα τον λατρέψεις και αυτόν.
Καλή επιστροφή από εκει που είσαι και καλά, ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις με το νυν, αλλά και το επόμενο....."
. Επίσης το γυμνό είναι θέμα τρέλας μαζοχισμού και αντοχής! Οσο την παλεύει το σβέρκο και τα χέρια σου πας. Στην αρχή όπως είπα πήγαινα με 140 και νόμιζα ότι τξίδευα στο χρόνο. Οταν το συνήθισα έκανα ταξίδια μόνος μου χωρίς συνεπιβάτη με υψηλές μέσες ταχύτητες χωρίς να με ενοχλεί (ή μάλλον αυτό πίστευα)! Ασφαλή χιλιόμετρα με το νυν ελπίζω να μην έχω άλλα μιας και εγώ όπως είπα είμαι Κορέα και αυτό Ελλάδα και ελπίζω και εύχομαι να έχει πουληθεί πριν γυρίσω. Αλλά θεωρώ ότι μετά το γυμνό η αίσθηση που θα μου δώσει ο τιγρέος θα με κάνει να μην θέλω να κατέβω από την σέλα του!
Από: Bill Vr στις 10/07/2011 7:38 μμ.
Από: johnygalan στις 11/07/2011 2:29 μμ.
Από: mastersam13 στις 11/07/2011 5:20 μμ.