Αλλαγή μίζας

Re: Αλλαγή μίζας  

  Από: spynzes στις 01/03/2020 5:40 μμ.

Καλησπερα σε ολους,

Νεος στο φορουμ..κ ενδιαφερομενος για αγορα της 800.Θα ηθελα την βοηθεια σας. Τελικα το θεμα επιδιορθωνεται με την αγορα της αμερικανικης..?Περιμενω τις απαντησεις σας..

Ευχαριστω

Re: Αλλαγή μίζας  

  Από: nikos_pc στις 22/02/2022 11:01 μμ.

Έχοντας φτάσει αισίως στις 97 χιλιάδες και κάτι χλμ. χωρίς καμία αλλαγή στην μίζα αρχίζω να σκέφτομαι την μίζα γιατί μου κάνει κάτι νερά τελευταία. Εσείς που βάλατε την Αμερικάνικη που την βρήκατε ή την παραγγείλατε απο έξω? Θα ρωτήσω και στην αντιπροσωπεία αλλά μαζεύω πληροφορίες μέχρι εκείνη την ώρα.

Re: Αλλαγή μίζας  

  Από: Τιγράκος στις 23/02/2022 11:10 πμ.

Οι αντιπρόσωποι γνωρίζουν την λύση της αμερικάνικης μίζας απλά επιβεβαίωσε οτι θα μπει αυτή κι όχι η γνήσια. Αν κάποιος σου πει οτι η γνήσια είναι πλέον αναβαθμισμένη και δεν παρουσιάζει πρόβλημα ή επιμένει να σου βάλει αυτή, πάρε το και πήγαινε παρακάτω.

Re: Αλλαγή μίζας  

  Από: nikos_pc στις 27/02/2022 12:59 μμ.

Ευχαριστώ βέβαια απο την άλλη σκέφτομαι να μην την πειράξω ακόμα να δω αν θα το ξανακάνει.

Re: Αλλαγή μίζας  

  Από: Βασιλης στις 13/09/2022 6:49 μμ.

Καλησπέρα δεύτερη φορά μιζα στο tiger 800xc  διάβασα εδώ ότι σε ορισμένους η αντιπροσωπεία τους τον άλλαξε και εκτός εγγύησης κάτι που η ίδια διαψεύδει και την χρεώνει 580€ περίπου τι γίνεται βρε παιδιά 

Re: Αλλαγή μίζας  

  Από: Ggero στις 06/01/2023 1:14 μμ.

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους σας .. Κατοχος κι εγω (και παθων) ενος tiger 800 του 11. Αγοραστηκε μεταχειρισμενο με 40.000χμλ και εχει φτασει σε λιγοτερο απο χρονο τα 44000 χλμ.. Ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε αλλαξει καρβουνακια στην μιζα του και ηρθε η ωρα να μου βγαλει κι εμενα το γνωστο προβλημα με την ζεστη εκιννηση. Το προβλημα παρουσιαστηκε πριν 1 μηνα και αλλαξα τα καρβουνακια της. Δεν προλαβε να δουλεψει πολυ και ξαναπαρουσιασε το προβλημα. Εχω ελεγξει την μπαταρια και δειχνει να βγαζει σωστες τασεις, οποτε σκεφτομαι να προχωρησω σε αλλαγη μιζας. Αποτι διαβασα η ricks κσοτιζει 300 ευρω απο ελλαδα, το ερωτημα μου ειναι το εξης : Υπαρχει καποιος που να την εχει βαλει και να εχει λυσει το προβλημα του οριστικα ? .. Εδω που τα λεμε το τοπιο συμφωνα με ολα αυτα που διαβαζω για το συγκεκριμενο προβλημα ειναι καπως θολο. Αλλοι λενε οτι και οι denso χτυπανε στα 2 χρονια.. Αλλοι κανουνε πατεντα στην υπαρχουσα μιζα περνωντας καλωδιο γειωσης.. Αλλοι αλλαζουν τα καλωδια τροφοδοσιας της μιζας με μεγαλυτερης διατομης... Αρα τι κανω ο ε ο ?? Να πληρωσω οτι ειναι να πληρωσω οκ .. Μην πανε στραφι ομως.. Εχει καποιος να πει κατι εμπεριστατομενο για να με βοηθησει ? (βρισκομαι επαρχια)