Login

[ZHTEITAI] ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ TIGER 1050

Αγγελίες μελών για μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες.

Κανόνες Δ. Συζήτησης
    Όταν καταχωρείτε την αγγελία σας να γράφετε στο θέμα [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] αν πρόκειται για πώληση ή [ΖΗΤΕΙΤΑΙ] αν πρόκειται για ζήτηση.
Όταν λήξει η ισχύς της αγγελίας,ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ το Topic για να διευκολύνετε τους υπόλοιπους αναγνώστες.
Γράφουμε με Ελληνικά και όχι greeklish,εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος.Έτσι διευκολύνουμε τους υπόλοιπους να διαβάζουν τα post μας.Επίσης καλό είναι να γράφουμε με μικρά γιατί τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζουμε.

Re: [ZHTEITAI] ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ TIGER 1050

Δημοσίευσηαπό tiger1050koridallos » 04 Φεβ 2012, 21:52

Αυτο εννοειται γι αυτο και θα παω να το κοιταξω οπωσδηποτε!ευχαριστω για τις συμβουλες παντως! ;)
tiger1050koridallos
Newbie
Progress to next rank:
46%

Μοτοσυκλέτα: Tiger 1050

Δημοσίευσηαπό mixalakis » 05 Φεβ 2012, 11:27

Φίλε όντως τα 6.000€ για 08 είναι ξεφτίλα, ακόμα και για χωρίς ABS.
Πιστεύω ότι μόνο χωρίς ABS θα βρεις, αφού αυτά είναι και πολύ δυσκολότερο να πουληθούν.

Το δικό μου είναι 07 και είπες δεν σε ενδιαφέρει, αν σε ενδιαφέρει και το θες τελείως γυμνό, μπορούμε να βρούμε μια λύση.
Άβαταρ μέλους
mixalakis
Εγγεγραμένος χρήστης

Μοτοσυκλέτα: Triumph Tiger 1050

Δημοσίευσηαπό tiger1050koridallos » 05 Φεβ 2012, 19:29

Εγω θα παω μεσα στην βδομαδα οποια μερα μπορεσω να κοιταξω το αλλο και αν δεν ειναι καλο θα σου στειλω να μιλισουμε!
tiger1050koridallos
Newbie
Progress to next rank:
46%

Δημοσίευσηαπό Tigrisss » 06 Φεβ 2012, 01:28

εγω εχω 48.000....είναι 2009 με ABS.....εχω αλλάξει μια φορα πιστονια....αν βγαλω ολα τα εξτρα να τα πουλησω χωριστα....θα βγαζα σιγουρα κανα χιλιοπεντακοσιαρι.....(αμορτισερ EMC, ολόσωμη remus, τιμονι fatbar καβαλετα αντιβαρα ζελατινα fabri,μανιτάρια, μανέτες, βαση πισω και πλαινες βασεις).....αλλά κατω απο 7.000 μαμά δε θα το δινα....
και να μην είχα λεφτά να βαλω βενζίνη, θα προτιμούσα να το βαλω σαλόνι να το χαζευω.
Άβαταρ μέλους
Tigrisss
Εγγεγραμένος χρήστης

Μοτοσυκλέτα: TRIUMPH TIGER 1050 KAWASAKI ZX10R

Δημοσίευσηαπό NikosV » 06 Φεβ 2012, 12:22

Tigrisss έγραψε:εγω εχω 48.000....είναι 2009 με ABS.....εχω αλλάξει μια φορα πιστονια....αν βγαλω ολα τα εξτρα να τα πουλησω χωριστα....θα βγαζα σιγουρα κανα χιλιοπεντακοσιαρι.....(αμορτισερ EMC, ολόσωμη remus, τιμονι fatbar καβαλετα αντιβαρα ζελατινα fabri,μανιτάρια, μανέτες, βαση πισω και πλαινες βασεις).....αλλά κατω απο 7.000 μαμά δε θα το δινα....
και να μην είχα λεφτά να βαλω βενζίνη, θα προτιμούσα να το βαλω σαλόνι να το χαζευω.

:thumbsup:
Εικόνα Εικόνα
    http://mototriumphhellas.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
NikosV
Εγγεγραμένος χρήστης

Μοτοσυκλέτα: Triumph Tiger 1050 ABS Black

Δημοσίευσηαπό Gianno » 06 Φεβ 2012, 20:59

αδερφέ με κάτι τέτοια χαλάει η μεταπολιτική αξία, αν είναι να φτάσω σε αυτό το σημείο προτιμώ να το χαρίσω στην εκκλησία,να βλέπουμε και παπα με tiger. καλή τύχη!

εναλλακτικά κοίτα εδώ! έχει ευκαιρίες.

http://www.tdmhellas.gr/
http://www.thehotelslist.com , all about hotels..
Άβαταρ μέλους
Gianno
Εγγεγραμένος χρήστης

Μοτοσυκλέτα: TIGER 1050 ABS

Δημοσίευσηαπό black_power » 06 Φεβ 2012, 23:16

σιγά ρε παιδιά, τον φάγατε τον χριστιανό , chill out :frrr:
καλά κάνει ο άνθρωπος και δίνει 6000, και με το καλό να το βρεί και να το χαρεί
ζητάει μοντέλο του 08 , τουτεστιν 3(+) χρόνων , είχε 12000 ευρώ καινούριο, το μεταχειρισμένο θα χει καμια 25000 χιλιόμετρα στη καλύτερη, παίζει κορόνα γράμματα τα πιστόνια , ABS δεν θα χει,οι βενζίνες δεν πέφτουν και είναι χιλιάρι, η ανεργία αυξάνεται, γιατι στο καλό να μη το δώσει κάποιος που έχει το χρήμα ανάγκη; και το χρήμα θα πάρει , και ο αγοραστής θα ναι χαρούμενος που πήρε μια μηχανή που του αρέσει σε πολύ καλή τιμή...
Την αγορά την χαλάει ή triumph ή οι βενζίνες της ελλάδος κατα τους αγγλους (μην πιάσουμε το θέμα με τα πιστόνια πλιζ)
Όταν σε ενδιαφέρει να πουλήσεις κάτι απλά πούλα το,υπάρχουν πολλές αγγελίες που έχουν κλείσει χρονο-νια στο car.gr - xe
Αν θελετε απ τα 12000 που έχετε δώσει να πάρετε πίσω τα 7000-8000 αφήστε το στην αγγελία να σαπίσει να πέσει κ αλλο η αξία του και οταν αναγκαστείτε να το δώσετε να φύγει για το 1/3...
Άβαταρ μέλους
black_power
Εγγεγραμένος χρήστης

Μοτοσυκλέτα: street triple
Όνομα: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό mixalakis » 06 Φεβ 2012, 23:29

Την έχουμε σκίσει την αγγελία του ανθρώπου.

Πάντως η μεταπωλιτική αξία των Τ δεν είναι κακή λόγω πιστονιών.
Και τα μοντέλα που δεν εμφάνισαν το πρόβλημα και αυτά πωλούνται δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
mixalakis
Εγγεγραμένος χρήστης

Μοτοσυκλέτα: Triumph Tiger 1050

Δημοσίευσηαπό tiger1050koridallos » 07 Φεβ 2012, 02:44

Gianno έγραψε:αδερφέ με κάτι τέτοια χαλάει η μεταπολιτική αξία, αν είναι να φτάσω σε αυτό το σημείο προτιμώ να το χαρίσω στην εκκλησία,να βλέπουμε και παπα με tiger. καλή τύχη!

εναλλακτικά κοίτα εδώ! έχει ευκαιρίες.

http://www.tdmhellas.gr/

Ειμαι μελος στο tdmhellas ειχα tdm και ο λογος που το πουλησα ειναι για να παρω tiger και κανενας αλλος!!!!Επισης δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σας και μου την λετε(με ωραιο τροπο βεβαια)..εγω δεν ειπα να μου δωσεις εσυ το δικο σου τιγρη με 6000 ή καποιοι αλλοι που σχολιασαν κακοπροερετα.εγω ειπα τοσα εχω,τοσα διαθετω,ετσι το θελω πανω κατω και αν βρεθει καποιος που να ενδιαφερεται να το συζητησω.Δεν πηρα κανεναν απο το αυτι και να του πω πουλα το μου 6000.Μακαρι να ειχα τα λεφτα να το παρω καινουργιο να χα και εγγυηση και να χω και το κεφαλι μου ησυχο.
Η απαντηση μου ειναι καλοπροερετη και δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν!
ευχαριστω! :thumbsup:
tiger1050koridallos
Newbie
Progress to next rank:
46%

Δημοσίευσηαπό tiger1050koridallos » 07 Φεβ 2012, 02:47

black_power έγραψε:σιγά ρε παιδιά, τον φάγατε τον χριστιανό , chill out :frrr:
καλά κάνει ο άνθρωπος και δίνει 6000, και με το καλό να το βρεί και να το χαρεί
ζητάει μοντέλο του 08 , τουτεστιν 3(+) χρόνων , είχε 12000 ευρώ καινούριο, το μεταχειρισμένο θα χει καμια 25000 χιλιόμετρα στη καλύτερη, παίζει κορόνα γράμματα τα πιστόνια , ABS δεν θα χει,οι βενζίνες δεν πέφτουν και είναι χιλιάρι, η ανεργία αυξάνεται, γιατι στο καλό να μη το δώσει κάποιος που έχει το χρήμα ανάγκη; και το χρήμα θα πάρει , και ο αγοραστής θα ναι χαρούμενος που πήρε μια μηχανή που του αρέσει σε πολύ καλή τιμή...
Την αγορά την χαλάει ή triumph ή οι βενζίνες της ελλάδος κατα τους αγγλους (μην πιάσουμε το θέμα με τα πιστόνια πλιζ)
Όταν σε ενδιαφέρει να πουλήσεις κάτι απλά πούλα το,υπάρχουν πολλές αγγελίες που έχουν κλείσει χρονο-νια στο car.gr - xe
Αν θελετε απ τα 12000 που έχετε δώσει να πάρετε πίσω τα 7000-8000 αφήστε το στην αγγελία να σαπίσει να πέσει κ αλλο η αξία του και οταν αναγκαστείτε να το δώσετε να φύγει για το 1/3...

Μεσα στο μυαλο μου εισαι!!ακριβως ετσι το σκεφτομαι!! ;)
tiger1050koridallos
Newbie
Progress to next rank:
46%

Δημοσίευσηαπό jijim » 07 Φεβ 2012, 10:31

Τιγράκι θα βρεις στα λεφτά που θέλεις
και θα το χαρείς και μια χαρά αφού είναι καταπληκτική μοτό
Οι αντιρρήσεις κάποιων φίλων δεν απευθύνονται σε εσένα προσωπικά
αλλά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί
Είναι λυπηρό να έχεις δώσει τόσα χρήματα και να βλέπεις την αξία της μοτό σου να έχει πέσει στα τάρταρα
Οπότε με το καλό η αγορά και θα είμαστε εδώ να συζητάμε τις σκέψεις και τις απορίες σου
jijim
Newbie
Progress to next rank:
22%

Μοτοσυκλέτα: tiger 1050

Δημοσίευσηαπό petros paloukidis » 07 Φεβ 2012, 10:36

jijim έγραψε:Τιγράκι θα βρεις στα λεφτά που θέλεις
και θα το χαρείς και μια χαρά αφού είναι καταπληκτική μοτό
Οι αντιρρήσεις κάποιων φίλων δεν απευθύνονται σε εσένα προσωπικά
αλλά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί
Είναι λυπηρό να έχεις δώσει τόσα χρήματα και να βλέπεις την αξία της μοτό σου να έχει πέσει στα τάρταρα
Οπότε με το καλό η αγορά και θα είμαστε εδώ να συζητάμε τις σκέψεις και τις απορίες σου

:thumbsup:
ο τολμων νικα!
Άβαταρ μέλους
petros paloukidis
Εγγεγραμένος χρήστης

Μοτοσυκλέτα: street triple r
Όνομα: petran

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ευρετήριο Δ. Συζήτησης

Επιστροφή στο Αγγελίες μοτοσυκλετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες