Tigrisss έγραψε:εγω εχω 48.000....είναι 2009 με ABS.....εχω αλλάξει μια φορα πιστονια....αν βγαλω ολα τα εξτρα να τα πουλησω χωριστα....θα βγαζα σιγουρα κανα χιλιοπεντακοσιαρι.....(αμορτισερ EMC, ολόσωμη remus, τιμονι fatbar καβαλετα αντιβαρα ζελατινα fabri,μανιτάρια, μανέτες, βαση πισω και πλαινες βασεις).....αλλά κατω απο 7.000 μαμά δε θα το δινα....
και να μην είχα λεφτά να βαλω βενζίνη, θα προτιμούσα να το βαλω σαλόνι να το χαζευω.

Gianno έγραψε:αδερφέ με κάτι τέτοια χαλάει η μεταπολιτική αξία, αν είναι να φτάσω σε αυτό το σημείο προτιμώ να το χαρίσω στην εκκλησία,να βλέπουμε και παπα με tiger. καλή τύχη!
εναλλακτικά κοίτα εδώ! έχει ευκαιρίες.
http://www.tdmhellas.gr/
black_power έγραψε:σιγά ρε παιδιά, τον φάγατε τον χριστιανό , chill out![]()
καλά κάνει ο άνθρωπος και δίνει 6000, και με το καλό να το βρεί και να το χαρεί
ζητάει μοντέλο του 08 , τουτεστιν 3(+) χρόνων , είχε 12000 ευρώ καινούριο, το μεταχειρισμένο θα χει καμια 25000 χιλιόμετρα στη καλύτερη, παίζει κορόνα γράμματα τα πιστόνια , ABS δεν θα χει,οι βενζίνες δεν πέφτουν και είναι χιλιάρι, η ανεργία αυξάνεται, γιατι στο καλό να μη το δώσει κάποιος που έχει το χρήμα ανάγκη; και το χρήμα θα πάρει , και ο αγοραστής θα ναι χαρούμενος που πήρε μια μηχανή που του αρέσει σε πολύ καλή τιμή...
Την αγορά την χαλάει ή triumph ή οι βενζίνες της ελλάδος κατα τους αγγλους (μην πιάσουμε το θέμα με τα πιστόνια πλιζ)
Όταν σε ενδιαφέρει να πουλήσεις κάτι απλά πούλα το,υπάρχουν πολλές αγγελίες που έχουν κλείσει χρονο-νια στο car.gr - xe
Αν θελετε απ τα 12000 που έχετε δώσει να πάρετε πίσω τα 7000-8000 αφήστε το στην αγγελία να σαπίσει να πέσει κ αλλο η αξία του και οταν αναγκαστείτε να το δώσετε να φύγει για το 1/3...
jijim έγραψε:Τιγράκι θα βρεις στα λεφτά που θέλεις
και θα το χαρείς και μια χαρά αφού είναι καταπληκτική μοτό
Οι αντιρρήσεις κάποιων φίλων δεν απευθύνονται σε εσένα προσωπικά
αλλά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί
Είναι λυπηρό να έχεις δώσει τόσα χρήματα και να βλέπεις την αξία της μοτό σου να έχει πέσει στα τάρταρα
Οπότε με το καλό η αγορά και θα είμαστε εδώ να συζητάμε τις σκέψεις και τις απορίες σου

Επιστροφή στο Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
Επιστροφή στο Αγγελίες μοτοσυκλετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες