Native wrote:Οτι γιαπωνέζικο έχω παρει με το καλημέρα ήθελε γκριπ γιατι ηταν τις πλακας και μαυριζαν τα χερια...ενω ευρωπαικο οχι...λεπτομερειες θα πειτε...αλλα όλα πρεπει να τα εξετάζουμε...
Δεν έχεις οδηγήσει BMW F 650 GS μου φαίνεται...
Εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες απαντήσεις για ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το Forum Triumph Hellas.
Εάν δε βρίσκετε απάντηση στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα στο διαχειριστή.
Moderator: dimchrist
Native wrote:Οτι γιαπωνέζικο έχω παρει με το καλημέρα ήθελε γκριπ γιατι ηταν τις πλακας και μαυριζαν τα χερια...ενω ευρωπαικο οχι...λεπτομερειες θα πειτε...αλλα όλα πρεπει να τα εξετάζουμε...
mixalakis wrote:Native wrote:Οτι γιαπωνέζικο έχω παρει με το καλημέρα ήθελε γκριπ γιατι ηταν τις πλακας και μαυριζαν τα χερια...ενω ευρωπαικο οχι...λεπτομερειες θα πειτε...αλλα όλα πρεπει να τα εξετάζουμε...
mixalakis wrote:Native wrote:Οτι γιαπωνέζικο έχω παρει με το καλημέρα ήθελε γκριπ γιατι ηταν τις πλακας και μαυριζαν τα χερια...ενω ευρωπαικο οχι...λεπτομερειες θα πειτε...αλλα όλα πρεπει να τα εξετάζουμε...
noxelikos wrote:Το VFR1200 γιατί οχι στην ίδια κατηγορία όμως;
Sprinter wrote:To σημερινο moto έχει τεστ του Καβασάκι.
Ασχέτως αν θα την αγόραζα ή όχι, θεωρώ τη μηχανή αυτή πολύ σημαντική για λόγους τοποθέτησης και κατηγοριοποίησης της αγοράς (περισσότερο σημαντική απ' τη χαμένη στο διάστημα VFR) και ελπίζω να τύχει αποδοχής (από τους ξένους πάντα...) και να ακολουθήσουν και άλλοι (και μεταξύ αυτών και η Τ..).
Μπράβο στη Κ που δείχνει πως οι Γιαπωνέζοι ξανάρχισαν να σκέφτονται out-of-the-box, πράγμα στο οποίο είχαν μονοπώλιο τώρα τελευταία οι Ευρωπαίοι, προσφέροντας μια σπορ μηχανή για τον κανονικό μοτοσυκλετιστή που είναι ταυτόχρονα πολυχρηστική χωρίς να χρειάζεται να τεντώνεις τα πόδια σου να φτάσεις κάτω και να ανεμίζεις σα πανί στον άνεμο κρατώντας την καρατιμόνι στο ταξίδι.
johnygalan wrote:Γιατί δεν έχει ανταγωνιστή![]()
Ενας και πολύ αξιόλογος μάλιστα είναι το fazer 1000
Return to Σχόλια - Παρατηρήσεις - Πληροφορίες (Όλα τα μοντέλα)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest